Днес Михаела Филева, Орлин Горанов, Графа с концерт от One Love Tour 2019

Звездите на българската и македонска музикална сцена – Михаела Филева, Орлин Горанов, Графа, СЛАТКАРИСТИКА, NEXT TIME, АГУШЕВИ ОРКЕСТРА, NOKAUT ще изпълнят най-големите си хитове. „Алея на занаятите” и „Арена на дуелите”за жителите и гостите на Стара Загора в Деня на празника на града- 5 октомври. Събитието ще се проведе днес от 16.00 часа на площада пред общината.

В Стара Загора целият празничен ден ще е фестивалният ден от One Love Tour 2019. Звездите на България и Македония ще поднесат на своите почитатели, няколко часов вечерен концерт и куп специални изненади. One Love Tour се организира за трета поредна година от “Междинна станция / Medium Station” и “INOVATIVA Group“, със съдействието на Община Стара Загора.

Сутрешната програма е посветена на най-малките и ще ги зарадва с детски куклен театър. През целия ден, най-желаната атракция, за втора поредна година, ще бъде импровизираната „Арена на дуелите“ от Фермата. Жителите и гостите на Стара Загора ще имат възможност, да премерят сили с част от участниците от Фермата и помежду си.

Водени от идеята да възродят и запазят традициите, по време на фестивала и тази година ще бъде изградена „Алея на занаятите“. Посетителите ще се запознаят отблизо с характерните за региона местни традиции и занаяти и ще се потопят в магията на древното, пъстро и живо наследство. „Алея на занаятите“ се реализира със съдействието на Регионален център София – ЮНЕСКО.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top