НАП Стара Загора продава леки и товарни автомобили на търг

Три товарни автомобила (GREAT WALL и SKODA) и един лек ( BMW 530d) са обявени за публична продан от НАП Стара Загора. На търг се предлагат: Два товарни автомобила на GREAT WALL, модели Steed 5 и Hover h6 и един модел Skoda Fabia.

Ценовите предложения за участие в тръжната процедура се изпращат на адреса на офиса: 6008 Ст. Загора, ул.»Кенали»№ 1, или се подават на място в деловодството от 9 до 17 септември. Депозитът за участие е в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена и следва да бъде внесен по банков път до крайния срок - 17 септември 2019г.

Търгът ще се проведе на 24 септември от 10:30 часа в сградата на НАП Ст. Загора на ул.»Кенали» №1, етаж 4. Огледи се извършват всеки присъствен ден, от 9 до 17 септември, следпредварителна уговорка.

На публична продан е обявен и лек автомобил марка BMW 530d. Търгът с тайно наддаване за него е насрочен за 26 септември от 15:00 часа, отново в сградата на офиса на НАП в Стара Загора.

Допълнителна информация за условията и правилата за провеждане на търговете, първоначални продажни цени, банкови сметки за превод на депозита, необходими документи и други са публикувани на сайта на НАП: www.nap.bg в раздел ПРОДАЖБИ, или на: Обява_Търг. По-подробна информация може да бъде получена и от публичния изпълнител водещ търга на телефон посочен в обявите.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top