Конкурс за влогъри дава шанс на деца и младежи от цялата страна да покажат своя талант

Асоциация „Докосни дъгата“ обявява старта на конкурс за влогърски видеа „Младите хора – Бъдещето на България – заедно срещу агресията“. Конкурсът е част от финансирания през 2019 година проект „Младите хора – Бъдещето на България – заедно срещу агресията“, чийто финансов донор е Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2019 година, администрирана от Министерство на младежта и спорта .

Tемата на конкурса за влогърски видеа/клипове е песента „Агресия“ и клипът към нея. Същата е разработена в изпълнение на финансирания през 2018 година проект на Асоциацията под надслов „Младите хора – Бъдещето на България – това сме ние“ . Конкурсът ще има цел да стимулира младите хора да изразят своето мнение и да покажат своя талант. Чрез него организаторите отправят предизвикателство към
младите хора на възраст 15-29 години, чрез видео да пресъздадат свое преживяване, интересна случка или ситуация, в която са попаднали, дори и лично мнение, което илюстрира разбирането им за нарастващия проблем за агресията сред целевата група.

Регламент

Желаещите да участват в конкурса следва да са младежи на възраст 15-29 години. Същите следва да заснемат влогърски клип/видео в едно от следните направления: „Спортът срещу агресията“, „Музиката срещу агресията“ и „Танцът срещу агресията“. Всяко видео следва да бъде с продължителност не повече от 3 минути. В рамките на видеата може да участва едно или повече лица, които следва да илюстрират своето разбиране за младежката агресията, във всички нейни проявления. В случай, че видеата съдържат елементи на нецензурно поведение или пресъздават ситуации, със съдържание неприсъщо или непозволено от закона, то те ще бъдат дисквалифицирани.

Освен това, всяко видео трябва да е записано във формат, който позволява разпространението му в интернет, посредством Youtube социалните мрежи Facebook, Instagram и други.
Всяко лице на възраст 15-29 години има право да участва с по едно видео за всяка от темите, тоест допустимо е да бъдат представени до три видеа от всеки участник, но същите следва да са ориентирани към различно направление.

За да участвате в конкурса е необходимо:
• Да заснемете и изпратите своето видео до 16.08.2019 година на е-мейл konkurs.protiv.agresiata@gmail.com;
• Да попълните заявка за участие или да поискате да ви бъде изпратена, чрез е-мейл адреса на конкурса konkurs.protiv.agresiata@gmail.com.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top