Двама младежи на 18 и 19 години загинаха при жестока катастрофа в Старозагорско

В неделния ден около 19.00 ч., по път III-667, в района на село Плодовитово се е движил лек автомобил "Ауди", управляван от 25-годишен мъж от Чирпан. При движение с несъобразена с пътните условия скорост водачът изгубил управление над автомобила, който напуснал пътното платно в дясно по посока на движението, ударил се в дърво и се преобърнал.

В следствие на удара на място е загинало 18-годишно момиче от гр. Първомай, което е пътувало в автомобила. Мъж на 19 г. от Чирпан, също пътник в автомобила, е откаран в ЦСМП – Стара Загора в кома, с опасност за живота, но по-късно е починал.

Други двама пътници са получили наранявания. 16-годишно момиче от  Първомай е с множество фрактури по тялото. Настанено е за лечение в УМБАЛ - Стара Загора, без опасност за живота. Мъж на 19 г. от  Чирпан е получил сътресение на мозъка. Настанен е за наблюдение в УМБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота.

Водачът на автомобила е получил множество натъртвания по тялото. Настанен е за наблюдение в УМБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. Същият е тестван с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, като пробите са отрицателни. В РУ - Чирпан е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.343в от НК.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top