Наградиха 50 служители на ОДМВР – Стара Загора за висок професионализъм

Днес се навършват 140 години от създаването на Министерството на вътрешните работи. За постигнати високи резултати и конкретен принос в дейността по опазване на обществения ред и противодействието на престъпността, във връзка с професионалния празник на МВР - 5-ти юли, са наградени 50 служители на ОДМВР – Стара Загора:

С “Почетен знак на МВР” – ІІ степен, за постигнати трайни високи резултати, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните задължения, със заповед на Министъра на вътрешните работи, г-н Младен Маринов, е награден комисар Илиян Георгиев Илиев, началник на отдел “Охранителна полиция” при ОДМВР – Стара Загора.

Със заповед на Главния секретар на МВР, главен комисар Ивайло Иванов, с  “Писмена похвала” за постигнати високи резултати, проявени инициативност и професионализъм при изпълнението на служебни задачи е награден главен инспектор Красимир Борисов Христов, началник на РУ - Чирпан.

За проявена постигнати високи професионални резултати с “Писмена похвала” от директора на ОДМВР - Стара Загора са наградени 30 служители на дирекцията, а още 19 служители на Второ РУ - Стара Загора и РУ - Казанлък са наградени със същото отличие от началниците на съответните РУ.

Празникът беше отбелязан и със станалия вече традиционен турнир по футбол за служители на МВР, на който участваха отбори от ОДМВР - Стара Загора, РУ в региона и РД ПБЗН - Стара Загора. На трето място се класира отборът на Първо РУ – Стара Загора, който победи на малкия финал отбора на РУ - Чирпан. Изключително оспорвана беше финалната среща, в която, при резултат 3:3 в редовното време, след изпълнение на дузпи, отборът на РД ПБЗН - Стара Загора победи отбора на ОДМВР - Стара Загора и завоюва първото място на турнира.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top