Загорка лансира лимитирана серия от две визии кенове

Загорка АД лансира лимитирана серия от две визии кенове Загорка, с които подарява на феновете на бирата и късче от вдъхновяващото изкуство на двама емблематични български творци – електронният музикален артист и продуцент Иван Шопов и стрийт арт художникът Насимо.

Какво по-добро от една прекрасна творческа колаборация между двама таланти, които са избрали да творят „доброто тук“, а Загорка подкрепя по един нестандартен начин. Специален QR код, който се намира на всеки от двата кена, дава достъп до творбите на двамата творци. Кенът с лика от обложката на албума „Канатица“ на Иван Шопов и „Авигея“ е връзка към уникалната им музика, която можете да свалите безплатно; а от кена с визията „Яне“ на Насимо, ще изтеглите негови подбрани творби под формата на безплатни фонови „тапети“ за десктоп и мобилни устройства. Почитателите на Загорка Специално ще могат да се насладят както на любимата си кехлибарена напитка, така и на изкуството, достигнало до тях в кен. Кампанията на бранда е поредната стъпка в подкрепа на мисията му да промотира „Доброто тук“, в този случай, като предоставя една по-различна сцена за изява на талантливите български творци.

„Като най-иновативния и прогресивен бранд в България, Загорка припознава и талантливите хора като посланици на „Доброто тук“. През миналата година Загорка Специално бе първата и единствена марка, която пусна лимитирана серия кенове на трима илюстратори от сдружение „Компот“ с „Посяваме, отглеждаме и жънем „Доброто тук““. Работата с Иван Шопов и Насимо е още една стъпка, с която затвърждаваме подкрепата си към изкуството и българските артисти, които имат силата, чрез талантите си да променят света, но и да изберат да правят добро тук. Да вдъхновяват всички, като ни показват, че „Доброто тук“ го има навсякъде, но най-много от него има у хората. Във всички нас. Трябва само да вярваш в себе си, в таланта си и да работиш много. Това е простата рецепта за повече добро тук. Затова представяме тези двама души, чието изкуство успява да бъде едновременно популярно и истинско, защото вярваме, че добрият вкус към бирата, може да възпитава и добър вкус към живота“, сподели г-н Петер Копиец, изпълнителен директор, ЗАГОРКА АД.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top