Хитовата комедия на Младежки театър „Иначе казано“ гостува в Стара Загора

На 7 юни Младежки театър „Николай Бинев гостува с един от най-новите си и забавни спектакли – „Иначе казано“ в Стара Загора! Някои от най-любимите български актьори –  Георги Кадурин, Веселин Калановски, Мариана Миланова и Рая Пеева ще зарадват зрителите със комедийния и свеж спектакъла

Автор на комедията е известният френски драматург Флориан Зелер, удостоен с множество престижни номинации и награди, включително за френските театрални награди „Молиер“. Английският всекидневник The Guardian го определя като „най-вълнуващият драматург на нашето време“.

Преводът на пиесата е на Снежина Русинова–Здравкова.Сценографията и костюмите са дело на проф. Чайка Петрушева, която ще преобрази сцената на Младежки театър „Николай Бинев“ за първи път от 1994 г.!

Композитор е Михаил Шишков–син, а един от най-изявените български хореографи – Мила Искренова, също е част от постановъчния екип.

„Една вечер Даниел (Георги Кадурин) и съпругата му Изабел (Мариана Миланова) решават да поканят на гости своя приятел Патрик (Веселин Калановски), който от своя страна е решил да ги запознае с младата си приятелка Ема (Рая Пеева), заради която е напуснал бившата си съпруга. Но тази среща се превръща в ураган в главите на домакините, който нарушава удобното им равновесие. Свободни ли сме в изборите си, докъде можем да стигнем понесени на крилете на желанието и способни ли сме да преосмислим живота си са основните въпроси, които се задават в това представление .“

Билети за спектакъла могат да бъдат закупи от БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР /до джамията/ от 20-и май, а на телефон 0888 468173 могат да бъдат резервирани билети преди тази дата всеки работен ден от 10.00 до 18.00 ч. Цените на билетите варират от 12 до 16 лева.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top