Кандидатите за евродепутати Ева Майдел и Лиляна Павлова ще посетят област Стара Загора днес

Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ и СДС Ева Майдел и Лиляна Павлова ще посетят Старозагорска област днес, 7 май. Те ще бъдат придружавани от Николай Диков от Стара Загора и от Йоана Йончева – Фильова от Казанлък, които също са част от листата на ГЕРБ за предстоящите избори.

В 10:00 ч. Ева Майдел, Лиляна Павлова и Йоана Йончева – Фильова ще посетят фирма за производство и бутилиране на зеолитна вода в Казанлък. От 11:30 ч. ще бъдат гости на Пенсионерски клуб „Тракийка“ в града на розите (ул. „Феликс Каниц" № 1), където ще разговарят с членове на клуба, както и с кметове на населени места от общината.

В 13:30 ч. и в 15:00 ч. в Стара Загора Ева Майдел, Лиляна Павлова и Николай Диков, заедно с народните представители от 27-ми МИР Емил Христов и Радостин Танев ще се срещнат с ръководствата и работещите в две от водещите фирми в града.

От 18:00 ч. кандидатите за евродепутати ще бъдат гости на областно предизборно събрание на ПП ГЕРБ в хотел „Мериан Палас“, гр. Стара Загора, където ще присъстват кметове от областта, общински съветници, общински ръководства на структури и над 300 членове и симпатизанти на партията.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top