Хванаха поредните пияни и дрогирани зад волана в Стара Загора

Вчера в Стара Загора на ул. "Ген. Столетов" е спрян за проверка лек автомобил "БМВ",  управляван от 22-годишен мъж от  Стара Загора. При тестване на водача с техническо средство е отчетена концентрация 1,43 промила в издишания въздух. В Първо РУ – Стара Загора е образувано бързо производство за престъпление по чл.343 б от НК. 

Униформените са задържали и двама дрогирани зад волана.В село Хрищени е спрян за проверка лек автомобил "Опел Вектра", управляван от 31-годишен мъж от същото населено място. Установено е, че на автомобила са поставени регистрационни табели за друг автомобил. При тестване на водача с техническо средство за употреба на наркотични вещества е отчетена положителна проба за метамфетамин. В Първо РУ – Стара Загора са образувани две бързи производства за престъпления по чл. 343б, ал. 3 и чл. 345 от НК. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Минути след полунощ днес на бул. ,,Цар Симеон Велики" е спрян за проверка автомобил „Рено Меган“, управляван от 32-годишен мъж от Стара Загора. При тестване на водача с техническо средство за употреба на наркотични вещества е отчетено наличие на амфетамин. Същият е задържан във Второ РУ – Стара Загора за срок до 24 часа. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл. 343б, ал. 3 от НК.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top