Охранителна компания ЮСИС с топ оферта за клиенти в Стара Загора и Казанлък

Охранителна компания ЮСИС в Стара Загора и Казанлък с нова и интригуваща оферта за своите бъдещи клиенти. На цена от 19 или 29 лева на месец гражданите на областния град могат да се възползват от денонощна охрана на дома, осигурена чрез безплатна безжична техника с включен подарък Паник бутон.

ЮСИС една от водещите охранителни компании в България, специализирана в реализирането на комплексни охранителни решения. Основана през 1994 год., компанията предоставя услуги на територията на цялата страна и притежава всички необходими национални лицензи.

Дългогодишният ни опит неоспоримо показва, че комплексните решения постигат дългосрочни резултати и носят най-широки ползи за вас, нашите клиенти. Ние се грижим не просто за защитата на хора, съоръжения и репутации, но и за намаляване разходите и осигуряване на по-добро обслужване, като допринасяме за стабилна и надеждна среда за развитие на вашия бизнес.

На територията на всички областни градове, както и в още 100 населени места в страната, ние се грижим за сигурността на своите клиенти чрез физическа охрана, GPRS СОД Патрули, транспортираме пари и ценности, поддържаме и изграждаме системи за сигурност и осигуряваме обектите при аварии и инциденти.

ЮСИС разполага със специално изграден ДЕНОНОЩЕН МОНИТОРИНГ ЦЕНТЪР. Заедно с нашите СОД Патрули, инкасови екипи и инженери сме готови да отговорим на вашите нужди по всяко време на денонощието.
През 1997 г. стартирахме успешно предоставяне на услуги в областта на Фасилити мениджмънта. Дейностите по професионално почистване и поддръжка на сгради и съоръжения, съчетани с охрана, успяха да докажат своята ефективност, включително в повишаване нивото на сигурност за нашите клиенти.

Изградената от ЮСИС Система за управление на собствеността налага надежден контрол на достъпа над случайни посетители и служители на основни доставчици и спестява средства на възложителите, чрез минимизиране на административните ангажименти и комуникация с един доставчик.

Нашият персонал е нашето голямо богатство. Над 50% от охранителите имат стаж във фирмата повече от 5 години. Техните качества са оценени, доразвити и използвани умело, за да сме сигурни, че ви предлагаме безкомпромисно качество и експертност, на която можете да се доверите.

Качественото изпълнение на услугите и контролът върху тях са гарантирани и от Система за управление на качеството ISO 9001:2008.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top