Дарителска кампания набира средства за старозагорски абитуриенти в неравностойно положение

Дарителска кампания набира средства за абитуриенти в неравностойно положение, живеещи в социални институции в Стара Загора.Тази година необичайно голям брой младежи, живеещи в социални институции, ще завършат средното си образование.

Това са 12 младежи – момчета и момичета, които завършват различни училища в града. За тях, както за всички абитуриенти, балът е вълнуващо преживяване. Обществен дарителски фонд – Стара Загора обявява кампания за набиране на средства за абитуриенти, които живеят в Центрове за настаняване или Домове за деца лишени от родителски грижи в Стара Загора. Средствата, които се събират, са за покриване на разходите по закупуване на куверт за ресторанта и фотоалбум на класа. Кампанията се реализира съвместно с фейсбук групата „Помогнете, моля! Абитуриентите на Стара Загора”  https://www.facebook.com/groups/553844811764550/, създадена по инициатива на Деница Митева.

Даренията се събират по банкова сметка на Обществен дарителски фонд Стара Загора. Банкова сметка в лева: Първа инвестиционна банка IBAN: BG72FINV915053BGN0DJ4E BIC: FINVBGSF Основание: дарение бал 2019 Кампанията ще приключи на 30 април 2019 година. Необходимата сума е около 200 лв. на дете в зависимост от размера на куверта и цената на фотоалбума. Не изпращайте дрехи! Ако желаете да направите предметно дарение, предварително се свържете  с директора на съответния Дом. https://www.starazagora.bg/bg/sotsialni-uslugi

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top