„КонтурГлобал Марица Изток 3“ покани абсолвентите на ТУ на платен стаж и първа работа

„КонтурГлобал Марица Изток 3“, компанията която управлява втория най-голям въглищен ТЕЦ в България, покани абсолвентите от Енерго-машиностроителен факултет към Техническия университет - София да започнат стаж или работа в дружеството.

Стажантската програма на КонтурГлобал предлага позиции в направленията поддръжка и експлоатация на топлоелектрическата централа, която се намира до град Гълъбово, област Стара Загора. В нея могат дa участват студенти, които са последна година или току-що са се дипломирали. Компанията предлага платен стаж в продължение на 3 месеца, обучение с помощта на ментор, безплатен транспорт и храна.

„КонтурГлобал Марица Изток 3“ е сред най-големите работодатели в България. Компанията осигурява над 500 работни места, основната част от които са в района на Стара Загора и Гълъбово. Тя предлага на своите нови служители позитивна работна среда, въвеждащо обучение, план за кариерно развитие, както и възможности за участие във вътрешни програми за обмен и в международни проекти. Компанията осигурява добро заплащане, допълнително здравно осигуряване, безплатна храна и транспорт на хората от екипа си.

„Щастливи сме, че можем да предоставим на младите специалисти възможност да стартират своята професионална кариера при нас. Ние предлагаме отлични условия за работа – започване на платен стаж, както и възможност за старт на кариерата. Търсим млади таланти, които да искат да работят в международна компания с политика за приемственост и възможности за развитие“, коментира инж. Радостина Добрева, директор Човешки Ресурси, КонтурГлобал Марица Изток 3.

Всички студенти, завършващи Енерго-машиностроителния факултет, получиха подробна информация за стажантските програми и възможностите за работа в „КонтурГлобал Марица Изток 3“. „КонтурГлобал Марица Изток 3“ работи в дългосрочно партньорство с Техническия Университет – София. През 2017 г. компанията обедини усилия с другите два големи ТЕЦ в комплекса Марица Изток, Община Стара Загора и университета, за да стартира програма за изравнително обучение и прием в магистърска програма „Топлоенергетика“ в Стара Загора. Идеята на проекта е да бъдат обучени местни кадри, които в последствие да намерят реализация в трите електроцентрали и по този начинда гарантират развитието на енергетиката в региона.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top