Двама се борят за живота си след тежка кататсрофа на АМ Тракия, предизвикана от млад шофьор

В съботния ден  около 18.40 часа по АМ "Траки" се е движил лек автомобил "Фолксваген Голф", управляван от 18-годишно момче от  Твърдица. На км.226+900 водачът настигнал и ударил возило "ВАЗ 2107", управлявано от 45-годишен мъж от  Бургас.

В следствие на удара "ВАЗ"-а е напуснал платното за движение и се преобърнал. Пострадали са водачът му и пътниците в него: водачът е получил гръдна травма и фрактура на дясната предмишница. Настанен е за лечение в УМБАЛ - Стара Загора, с опасност за живота.

Пътничка на 18 г. е получила гръдна травма. Приета е за лечение в УМБАЛ - Стара Загора, с опасност за живота. Жена на 43 г. е получила фрактура на носа и
комоцио. Приета е за наблюдение в УМБАЛ - Стара Загора, без опасност за живота. Момче на 10 г. е получило комоцио. Прието е за наблюдение УМБАЛ - Стара Загора, без опасност за живота.

Двамата водачи са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, като резултатите са отрицателни. В сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Стара Загора е образувано досъдебно производство по чл. 343 от НК.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top