Деца пожелаха здраве и късмет на общинарите в Стара Загора

Малките възпитаници на детска градина №8 „Българче“ и на ДГ №13 „Пролет“ поздравиха днес ръководството и служителите на Община Стара Загора. Малчуганите от детска градина „Пролет“ рецитираха стихове и пяха песнички посветени на Коледа и празничните дни.

С фолклорен танц „Коледно настроение“ малките танцьори от детска градина „Българче“ зарадваха публиката от общински служители. Рецитираха стихотворения посветени на
наближаващите празници. Те пожелаха на всички, които работят в Общината, весели празници, здраве и късмет през новата година.

Кметът Живко Тодоров поздрави децата и също им пожела здраве и радост. Зам.-кметът Иванка Сотирова пък ги препита дали са видели вече дядо Коледа, искат ли да има сняг. Тя има разказа за кого работят общинарите, кой ръководи хората. Пред барелефа на Петко Рачов Славейков във фоайето, децата научиха, че това е първият кмет на Стара Загора.

Всички получиха подаръци от кмета Живко Тодоров и от председателя на Общинския съвет Таньо Брайков.

 Повечето детски градини се включиха в различни благотворителни каузи, разказаха директорките. Родители и деца са помагали за събирането на пари за бебето Мая, както и за болни деца от детски градини. Други са се включили в инициативата на омбудсмана „Чудната елха“

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top