Живко Тодоров: Гражданите на Стара Загора са най-важни

Гражданите на Стара Загора са най-важни. Те имат права и задължения, и са данъкоплатци. Затова ние им дължим отчет за свършеното, за да знаят, за какво отиват парите им. Това каза пред старозагорската общественост кметът Живко Тодоров, по време на отчета си за 2018 г., в препълнената зала на хотел „Мериан Палас“, в сряда вечерта. Той подчерта, че всички старозагорци, които са гласували на изборите през 2015 г., са дали своето доверие за изпълнението на определена програма, възложили са да бъдат осъществени поставените задачи и трябва да бъдат информирани как това се случва.

На събитието присъстваха зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов, областният управител Гергана Микова, народни представители от Старозагорски регион, зам.-кметовете Йордан Николов, Иванка Сотирова, Красимира Чахова и Янчо Калоянов, кметовете на Казанлък Галина Стоянова, на Гурково Иван Иванов, на Мъглиж Господин Господинов, на Павел баня Станимир Радевски, както и омбудсманът Надежда Чакърова, представители на държавните, културните и образователните институции в града, на спортните клубове и бизнеса, неправителствените организации и синдикатите, на болничните и социалните заведения, медиите, браншовите организации и др.

Кметът коментира в детайли изпълнението на приоритетите на общината през изминалата 2018 година – подобряване на образователната и културна инфраструктура, благоустрояване и инвестиции, култура и спорт.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top