Мирела Демирева в конкурса на списание GRAZIA „Жена на годината 2018“

Красавицата от Стара Загора Мирела Демирева е сред лицата, които ще се борят за приза „Жена на годината“, който ежегодно се връчва от списание GRAZIA.

Успялата старозагорка е сребърната ни медалистка от Олимпиадата в Рио 2016, която отново зарадва българите, като триумфира в скока на височина на турнира от Диамантената лига в Рабат. Месец по-рано българската лекоатлетка преодоля 2.00 метра в турнира от Диамантената лига в Стокхолм, регистрирайки най-добрия скок в кариерата си. През 2018 г. Мирела грабна и сребърен медал в скока на височина на Европейското първенство по лека атлетика в Берлин. Демирева ще се бори в категория Спорт.

Всяка година списание GRAZIA отличава най-добрите дами в 12 основни категории – мода лица, мода дизайнери, сцена актриси, сцена музика, спорт, изкуство, тв шоу, тв публицистика, тв актриси, бизнес, политика и общество. Във всяка категория списанието номинира по 5 участнички в зависимост от заслугите им към обществения живот през последната година. 12-те фаворитки в отделните категории се определят от читателите на GRAZIA чрез смс и онлайн гласуване.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top