23 септември 2020

Детски спортен хепънинг радва децата на Стара Загора

Парк Мол Стара Загора, верига спортни магазин Декатлон и Граждански клуб ЛИПА с инициативата си Детски игри Старозагорски олимпийски надежди, подкрепени от Община Стара Загора, организират на 27 и 28 октомври от 11:00 часа в Парк Мол Стара Загора Детски спортен хепънинг

Събитието има за цел мотивиране на младите хора активно да се занимават със спорт и да водят здравословен начин на живот. По време на хепънинга млади спортисти от различни спортни клубове и деца, желаещи да спортуват ще имат възможност да се срещнат и да разговарят с изявени българки спортисти и да получат автографи от тях. Срещите със своите спортни кумири въздействат вдъхновяващо върху младежите. В двудневния спортен детски празник ще има спортни демонстрации, игри, забавления, изненади и много награди, осигурени от организаторите и спонсори. Ще бъдат отличени най-изявените деца от спортните клубове.

За да стане събитието истински детски празник, старозагорските спортните клубове трябва да се включат активно в него с организирано детско присъствие, спортни демонстрации, с покана на събитието на изявени спортисти от своя вид спорт, а така също да представят деца - спортисти с високи резултати през последната година.
Бизнесът би могъл да подкрепи събитието, като помогне за увеличаване на наградния фонд.

Спортни клубове желаещи да участват в Детски спортен хепънинг молим да заявят това, като предоставят следната информация:
лице за контакти, телефон;
кратка визитка на клуба;
брой деца, с които ще се включат в събитието;
ден, в който предпочитат да участват (събота, неделя, или и двата дни);
кратка информация за деца - спортисти, постигнали високи резултати през последната година;
име на известен спортист, който биха могли да поканят на събитието.

Фирмите, желаещи да подкрепят събитието (финансово или материално) нека да заявят това на посочения имейл. Тяхното съдействие ще бъде визуализирано на информационно-рекламните материали и ще бъде широко популяризирано по време на хепънинга.

Заявки за участие и подкрепа може да подадете до 17.10.2018 г. на e-mail: club.lipa@gmail.com, на който можете да задавате и въпроси. Представител на организаторите ще се свърже с вас за изясняване на въпросите и уточняване на подробностите.
След събиране на заявките за участие, ще бъде изготвена програма на събитието, която ще ви бъде изпратена.
Нека заедно да сътворим незабравимо преживяване за децата на Стара Загора!

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top