Днес седем влизат в надпревара за кмет на Млада Загора

Днес в 18,30 ч. в залата на Младежки дом - Млада Загора ще избере своя Млад Кмет.За 22-rа поредна година, първият в страната Младежки общински съвет, доказва себе си като форма на непосредствено участие на младите хора в живота на общността, в решаването на проблеми, пряко засягащи тяхното израстване и формиране като личности.

Надпреварата за Кмет на Млада Загора ще бъде оспорвана и гореща. Участниците ще изложат и защитават своите идеи и ще дебатират. В изборът ще участват Даниел Алексиев ПГЕТ ,,Г.С.Раковски", Никола Чакалов ТГ „Княз Симеон Търновски”, Иванка Нейкова НПГВМ „Ив. Павлов”, Виктория Димитрова СУ“Максим Горки“, Венцислава Бойчева СУ "Иван Вазов", Жанета Мочева ГПЧЕ „Ромен Ролан“ и Родрик Вермюе СУ “Васил Левски”, те ще премерят сили и разработят програма заедно с екипите си и ще се представят пред публика, жури и избиратели.

Новоизбраният Кмет на Млада Загора ще участва в тържествения ритуал за издигане на националното знаме на Република България на Пети октомври - Ден на Стара Загора. По традиция кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще даде на своя млад колега ключа на града, за да бъде управляван от младите символично на този ден. Новоизбраният кмет на Млада Загора ще се обърне с приветствие към младежта на града.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top