24-годишен младеж се бори за живота си след тежка катастрофа на АМ Тракия в Старозагорско

На празничния 22 септември  по АМ "Тракия"  в землището на общ. Стара Загора се е движил лек автобил " Опел Астра", управляван от 24-годишен мъж от София. Поради неустановени към момента причини, автомобилът напуснал пътното платно вдясно по посока на движението, преминал през банкета и земен скат и спрял в крайпътно отводнително съоръжение. В резултат на настъпилото ПТП водачът е получил фрактура на лявото бедро и таза, кръвоизлив в коремната кухина и белодробна контузия. Настанен е за лечение в УМБАЛ - Стара Загора, с опасност за живота. В сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Стара Загора е образувано досъдебно производство по чл. 343, ал.1 от НК.

В последния работен ден на миналата седмица малко преди 23,00 часа в  Стара Загора по ул. "Хаджи Димитър Асенов" се е движил лек автомобил "БМВ", управляван от 39-годишен мъж от  Стара Загора. На кръстовището с ул. "Генерал Столетов"  водачът не спрял на знак "СТОП" и блъснал возило "Пежо', управлявано от 27-годишна жена.

В следствие на удара е пострадала пътуващата на задна седалка на "БМВ"-то  75-годишна жена от  Стара Загора, която е получила фрактура на черепа. Настанена е за лечение в УМБАЛ - Стара Загора, без опасност за живота. В сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР - Стара Загора е образувано досъдебно производство по чл. 343, ал.1 от НК. Двамата водачи са тествани за употреба на алкохол и на наркотични вещества, като пробите са отрицателни.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top