Депутатът Донка Симеонова: Честита Нова учебна година в българското училище!

По традиция в първия учебен ден си пожелаваме  „На добър час!” с вяра и надежда. Тази година благопожеланията ни съвпадат със светлия празник, когато честваме  и християнските добродетели. Вярвам, че приютени в туптящото сърце на българското училище, те могат да го изведат на полагащото му се първо място, с много грижа и отговорност  от  всички институции”. Това пише депутатът от Комисията по образование  в 44 НС Донка Симеонова  до училищата. Тя поздравява първокласниците, учениците, колегите си и родителите със старта на учебната 2018/2019г.:

„Скъпи ученици, продължавайте да се стремите към необятните светове на познанието, бъдете  ученолюбиви и любознателни!
На зрелостниците, за които днес е последен първи учебен ден, желая успешно дипломиране!
На учителите и директорите пожелавам ползотворна учебна година. Нека професионализма, всеотдайността и предприемчивостта да създават ярка светлина за знанието и да издигат престижа на образованието. Вярвам, че родителите ще имат  радостта в края на учебната година от постиженията на своите деца,  благодарение на търпението и поощряването. Бъдете здрави!”, се казва в писмото до училищата.

Днес Донка Симеонова ще присъства на откриването на учебната година в ППМГ „Никола Обрешков”  в Казанлък и в ОУ „Свети Свети Кирил и Методий“ в град Шипка.

Честит празник!

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top