Старозагорски танцьори са първи в ранглистата за младежи 17 години на България

Старозагорски танцьори са първи в ранглистата за младежи 17 години на България, това съобщиха зa starozagorci.com самите те. Танцовата двойка Мартин Кючуков и Катерина Митева танцуват заедно от 3 години и половина към КСТ „Денс Юник” с ръководители и треньори Митко и Венелина Маринови. За краткото време, в което са заедно те са извоювали множество награди от национални и международни турнири. Двойката е достигнала най-високия танцов клас М – майсторският.

Талантливите деца представиха България на световно първенство през ноември 2017г. в Южна Корея и на европейско първенство в Русия през февруари 2018г. Сега им се отдава и възможност за още едно световно първенство  по спортни танци за младежи, който ще се проведе на 15 декември в Рига, Латвия, поради заетата от тях вицешампионска титла на тазгодишния държавен шампионат в Панагюрище. Всичко това са постигнали с много труд и танцуване от сърце, а не заради медалите и купите, защото само по този начин страстта се превръща в изкуство.

Родителите на младите надежди се  обръщат се с молба към всички, които харесват и обичат красивите танци. "Молим да помогнете на двама талантливи състезатели да покажат уменията си на Световния шампионат. Пътуването им обаче няма да е никак евтино, защото те трябва да покрият всички разходи, а не федерацията, в която членуват. Сумата, която е необходима е 3200-3500 лв.Затова молим, който иска да помогне да го направи.                    Можете да дарите средства на банковата сметка: BGN BG63TTBB94001527419937.  Благодарим ви сърдечно!", изразяват молба техните родители.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top