65-годишен мъж се бори за живота си след катастрофа в Старозагорско

Около 01:35 часа в събота по път I-5, км. 238+033 се е движил лек автомобил "Мерцедес Ванео" управляван от 55-годишна жена от с. Старозагорски минерални бани, общ. Стара Загора.По време на движението поради неизяснени към момента обстоятелства е напуснал пътната лента, в която се движи и е блъснал движещият се срещу него товарен автомобил "Фолксваген ЛТ40", управляван от 37-годишен мъж от Велинград.

В следствие на ПТП са пострадали водача и пътниците от "Мерцеде"-са. Шофьорката е с контузия на гръден кош, настанена в УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" без опасност за живота, 65-годишен мъж от с. Старозагорски миинерални бани, който е получил политравма. Същият е настанен в УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович"  с опасност за живота и 58- годишен мъж от  Стара Загора, който е получил травма на дясното ухо, освободен без опасност за живота.

Водачите на двата автомобила са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, който отчел отрицателни проби и за двамата. В сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Стара Загора е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 343, ал.1 б. от НК.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top