Куче нахапа жена в старозагорския кв. Самара 3

На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800 157 37, от 30 юли до 2 август, са отчетени над 150 сигнала. Граждани са информирали за около 30 неправилно паркирани МПС в града. Информация е подадена за автомобилни гонки в кв. „Зора“. В процедура по доброволно/принудително премахване са включени 3 автомобила.

Сигнали са постъпили за безпризорни кучета в района на V Основно училище „Митьо Станев“, както и в източната част на града. Информацията е насочена към Общинския приют за безстопанствени животни. Акт за установяване на административно нарушение е съставен на собственик на куче, ухапало жена в кв. „Самара – 3“. Същата санкция е наложена и на живущ в село Хрищени, собственик на две животни, пуснати за свободна разходка из селото.

Постъпили са оплаквания за неспазване на разписанието на няколко автобусни линии от шофьорите на градския транспорт. При наличие на нарушение ще последва санкция според Вътрешния правилник на дружеството.

След получена информация на Горещия телефон е отремонтирано улично осветление. Обезопасени са шахти в града и почистени паднали клони на дървета.

Община Стара Загора е отреагирала на сигналите, за които има правомощия, а останалите са насочени към компетентните органи. На гражданите е върната обратна информация.

Коментирай!

#1
Любо Пеев - 2018-08-03 20:20:24

Нахапах жена в старозагорския кв. Самара 3!!! Моля за извинение!...

Още новини

Scroll To Top