Тинейджъри чупят детски люлки в старозагорски парк

На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800 157 37, от 25 до 28 юни, са отчетени над 160 сигнала. Граждани са подали информация за около 50 неправилно паркирани МПС в града.

Сигнал е подаден за бездомни кучета в кв. „Кольо Ганчев“ - до детска ясла №13 „Росица“, както и по ул. „Надежда“, около Дома за възрастни с физически увреждания. Информацията е насочена към Общинския приют за безстопанствени животни.

За тийнейджъри, чупещи детски люлки в парк „Александър Стамболийски“ (Алана) също е подадено оплакване. За вандалски прояви в детска площадка е съобщено и в междублоково пространство до блок №61 на ул. „Св. Троица“.

Гражданин е съобщил за счупено стъкло на информационно табло на автобусна спирка до блок № 50 в кв. „Три чучура“.

На строителна фирма е издаден констативен протокол за почистване на замърсена с кал част от околовръстен път Казанлък - кв. „Кольо Ганчев“.
По подадена информация се извършва проверка на шофьор на тролейбус по Линия №36, с направление ПЗ „Загорка“- кв. „Железник“, за когото се твърди, че е затворил вратите пред пътник, желаещ да се качи.

Граждани са информирали за свлечена земна маса, затрудняваща движението между селата Сулица и Старозагорски минерални бани.
Няколко са и сигналите за музика от заведения и шумни компании на открито в тъмната част на деня.

След получена информация на Горещия телефон е отремонтирано улично осветление, паркомати. Обезопасени са шахти на пътното платно. Премахнати са изсъхнали клони от дървета.
Община Стара Загора е отреагирала на сигналите, за които има правомощия, а останалите са насочени към компетентните органи. На гражданите е върната обратна информация

Коментирай!

#1
И що да не чупят? - 2018-06-29 12:49:36

А си му направил забележка, а си му нарушил правата.

#2
ТИНЕЙДЖЪР - 2018-06-29 18:24:46

да ви гу неачукам

#3
Малкия, - 2018-06-30 11:47:37

Ако баща ти овреме ме ти позагрее врата, ще береш ядове. Т.е. ще ти се случи това, което си написал. Макар и неграмотно, разбрахме какви са ти ценностите.

#4
ТИНЕЙДЖЪР - 2018-06-30 20:03:06

ХА-ХА-ХА-ХА-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДЪРТАЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ,ДЪРТИ

#5
Малкия, - 2018-07-01 00:35:53

Пак ти казвам: С тоя си акъл май дъртак няма да станеш. Баща ти мнооооого е закъснял.

#6
ТИНЕЙДЖЪР - 2018-07-01 20:33:25

КУФИЛНИЦИ НИЙ СМЕ НЕДОСЕГАЕМИ ВЕ . ДЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪРТАЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!МРЪСНИ ФЪШИСТИ КУМУНИСТИ И ПРОЧИЕ ДЪРВЕТА

Още новини

Scroll To Top