Издирват изчезнала старозагорка

Близки и роднини, както и десетки доброволци издирват жена с деменция от Стара Загора. За последно Венета е видяна на 11 юни около 14 часа в района на Телевизионния сервиз.

Жената носи очила постоянно, облечена е със синьо горнище и по-тъмно на цвят долнище на анцуг с оранжев кант. Венета не е много комуникативна и затова хората, които я търсят умоляват ако някой я забележи да остане с нея до пристигането на роднини или полиция.

УМОЛЯВАТ СЕ ГРАЖДАНИТЕ, КОИТО ИМАТ ИНФОРМАЦИЯ ЗА МЕСТОНАХОЖДЕНИЕТО Й ДА СЕ ОБАДЯТ НА ТЕЛЕФОН 0877802320 или 0889/51-07-47.

В издирването на Венета вече се включиха десетки старозагорци, които в социалната мрежа споделят информация за нея. От снощи до сега са проверени няколко сигнала, според които жената е забелязана в различни части на града- Детска поликлиника, Четвърто ОУ „Кирил Христов”, в района на жабките или по пътя за Богомилово и Ракитница.

Доброволците в търсенето на изчезналата старозагорка са разпечатали листовки с информация за нея, които ще бъдат разпространени в автобуси, в районите, където е била забелязана, както и в книжарница Мистрал срещу Руския пазар.

Моля ви, оглеждайте внимателно възрастните жени, с които се разминавате и ако имате съмнения, че е тя, обадете се на тел.112 и останете с нея, докато дойде някой”, призовават те.

В началото на ноември 2017 година доброволци търсиха и откриха изчезналата Милка от Стара Загора. 64-годишната жена беше болна от Алцхаймер. Тя беше открита след пет дни във вилна зона край града.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top