Цирк “Балкански“ гостува в Стара Загора

От този четвъртък 14 юни до 24 юни Академичен цирк Балкански ще представи своят нов "УАУ" мега спектакъл за игрален сезон 2018 в Стара Загора /”Парк Артилерийски“/.

Участват артисти от 5 държави с изключителни номера - Италия, Русия, Колумбия, Украйна и България. Големият атракцион „Гигантското колело на смъртта” изпълняват носителите на „Сребърен клоун” от Световния цирков фестивал в Монте Карло и на „Икар” за цирково изкуство на Съюза на артистите в България Велизара и Николай Балкански /с два рекорда Гинес/. Екстремният номер „Глобусът на смъртта” отново ще се изпълнява от любимците на малки и големи - Хел Райдърс.

В шоуто Велизара Балканска ще представи на публиката своя дебютен номер. Също така удостоената с Почетния знак на Министерството на културата „Златен век” – еквилибристка Кристина Костова ще представя водна еквилибристика. За веселото настроение на всички под купола на академичен цирк Балкански ще се погрижат най-забавните клоуни в Европа. Цирк Балкански е най-големият на Балканския полуостров, пълноправен член на Европейската асоциация на цирковете ЕСА от 2012 г. насам, а от 16 април 2016 г. е единственият български цирк, удостоен със званието „академичен” от Българската академия на науките и изкуствата.

Представленията са от четвъртък до събота от 17:00 ч. и 20:00 ч., и в неделя от 11:00 ч. и 16:30 ч.
 

Коментирай!

#1
“КВАЛИТЕТ-21“ - 2018-06-12 20:33:52

Цирк КВАЛИТЕТ-21 паркира перманентно в комплекс ЛИНК до фалит...

Още новини

Scroll To Top