Концерт за мотивиране на младите хора за търсене на работа в Стара Загора

Агенцията по заетостта организира концерт на 11 юни, от 16.30 часа, на Античния форум пред Операта в Стара Загора.

Събитието е част от голяма информационна кампания, насочена към мотивиране на младите хора за активно поведение на пазара на труда по проект „Готови за работа”. Форматът е продължение на миналогодишната инициатива на Министерството на труда и социалната политика „Спри да циклиш” и се реализира с подкрепата на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”.

В концерта ще участват Дичо,Теди Кацарова, фолклорни изпълнители и детски състави, ще има и томбола с награди.

Младите хора, техните близки и роднини, които проявяват интерес, ще могат да се запознаят на място с разнообразните възможности за започване на работа и подкрепа за заетост от страната на Агенцията по заетостта и нейните местни структури – бюрата по труда. Информационните щандове с материали за успешна трудова реализация и квалифицирани консултанти ще бъдат на разположение по време на цялото събитие.

Коментирай!

#1
ТИНЕЙДЖЪР - 2018-06-07 18:36:53

аве дъртаци - нанай работа ве!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Още новини

Scroll To Top