Мъж с опасност за живота след катастрофа в Старозагорско

Вчера около 17:20 ч., по път I-6 в област Стара Загора в посока изток се е движил  лек автомобил "Фиат Добло", управляван от 49-годишен мъж от София. На около 200 м. източно от пътен възел за  Гурково водачът извършил маневра „обратен завой“ от крайната дясна част на платното за движение като не пропуснал попътно движещото се по пътното платно возило "БМВ 520Д", управлявано от 39-годишен мъж от  Стара Загора.

Настъпило ПТП, в резултат на което водачът на "Фиат"-а е получил травма на гръдния кош и е настанен за лечение в УМБАЛ – Стара Загора с опасност за живота, а возещ се на предна дясна седалка в същия автомобил 49-годишен мъж от  София е получил комоцио и оставен е за наблюдение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота.

37-годишен мъж от  Стара Загора, който се е возил на предна дясна седалка в "БМВ" е получил контузия на гръдния кош и на левия крак. Прегледан е в УМБАЛ – Стара Загора и е освободен, без опасност за живота.

Шофьорът от Стара Загора е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 0,00 промила, а на водача на другия автомобил е взета кръвна проба за анализ. В РУ - Казанлък е образувано досъдебно производство по чл.343, ал.1 от НК.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top