Три часа спорт, музика и семейни игри подариха МГЕРБ на старозагорци

В парка около езерото в курортното селище Старозагорски минерални бани, младежката структура на ГЕРБ – Стара Загора спретна 3-часов семеен спортен празник. Любимата на поколения игра „Не се сърди човече“ се вихри над час, а малки и големи се включиха в друго любимо занимание от детството – рисуване върху асфалт. На две полета се отбелязваха точки  на „Народна топка“.

„Днес беше прекрасен ден, изпълнен с толкова много положителни емоции, че вече обмисляме кога отново да покани старозагорци на спортен семеен празник“, споделиха от МГЕРБ. „Спортът е здраве, а спортът навън определено носи и добро настроение. Годините работа в посока развитие на масовия спорт и отдих на открито дават своите резултати. Виждаме десетки семейства, които са тук, за да споделят време заедно и да се забавляват“, подчертаха още от младежката структура.

Старт на лекоатлетически маратон дадоха Радостин Танев, народен представител и областен координатор на МГЕРБ – Стара Загора и Николай Диков, член на НИС на МГЕРБ и председател на ПК по спорт и младежки дейности в Общинския съвет.  Над 50 кандидат-атлети се впуснаха в масовото предизвикателство, а Доника Илиева успя да премине първа през финалната линия. Всички участници получиха подаръци от младите хора и благодарност, че изпълниха съботния следобед с много настроение.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top