Младежи хвърляха бутилки по преминаващи автомобили в Стара Загора

На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800 157 37, от 4 до 7 май, са отчетени близо 130 сигнала, съобщиха от пресцентъра на общинска администрация. Граждани са информирали за над 20 неправилно паркирани МПС в града. Постъпила е информация за дрифт в района на парк „Артилерийски“.

След сигнализиране от граждани е отремонтирана чешмата в кучешката градинка в парк „Митрополит Методий Кусев“. Ремонт е извършен и на неработещо улично осветление в града, както и на паркомати.

Гражданин е информирал, че е открил малко куче в завързан чувал. Палето е предадено на Общинския приют за безстопанствени животни.

Десетки са сигналите, през празничния 6 май, постъпили на Горещия телефон за силна музика от заведения и на открито, както и за шумни компании. Подадено е оплакване и за група младежи, хвърлящи бутилки по преминаващите по бул. „Цар Симеон Велики“ автомобили, в района на парк „Артилерийски“.

В следствие на бурния вятър и дъжд са паднали клони на дървета както в Стара Загора, така и в някои от селата. Наводнило се е мазе на блок №179 на ул. „Майор Тодор Кавалджиев“. Регистрирани са аварии, довели до прекъсване на електропреносната мрежа.

Подаден е неверен сигнал за пожар в района  на ЖП гарата.

Община Стара Загора е отреагирала на сигналите, за които има правомощия, а останалите са насочени към компетентните органи. На гражданите е върната обратна информация.

 

Коментирай!

#1
Иван георгиев - 2018-05-08 21:17:10

Този парк АРТИЛЕРИЙСКИ се оформи като база и терен за масовки на правоимащи младежи - навремето им викахме хулигани.

#2
пародия на парк - 2018-05-09 00:09:42

Проектиран по нашенски, ползва се по ганьовски.

Още новини

Scroll To Top