Стара Загора: Най-интересното събитие за образование в Холандия наближава!

Най-интересното събитие за образование в Холандия наближава!

Чудиш се къде да отидеш да учиш след 12-ти клас? Знаеш, че не ти се остава в България, искаш да видиш свят, да пътуваш, да се срещаш с нови и интересни хора, и най-вече да получиш добро образование? Тогава Холандия е твоята дестинация! Безброй са преимуществата на обучението в Холандия, ние ще изброим най-ярките: качествено образование, съчетано с достъпни такси за обучението, възможности за студентски заеми, стипендии и почасова работа, необятни кариерни възможности след завършването и практически насочено образование. Студентите в Холандия имат задължителен включен стаж в програмата си, който карат във фирми като Bosch, Mercedes, BMW, Uniliever, Hilton и много други разпознаваеми по целия свят работодатели.

Малко са местата в България, откъде можеш да се информираш от студенти, които са минали по същия път, който предстои и на теб. Такова място е UNIFY и тяхното събитие Дни на образованието в Холандия, което за пръв път се организира в Стара Загора. В програмата на събитието са предвидени не само представяне на университетите със собствени щандове, но и много интересни и полезни работилници и семинари. Вместо обичайният “сух” материал очаквайте информация, преподнесена по хумористичен и забавен начин, което е и неучудващо – всички консултанти на UNIFY са бивши студенти в Холандия, което значи, че те са били на същото място като теб. Очаквайте семинари и работилници на теми като ролята на таланта и консултанта при избора на програма, митове за образованието в Холандия, как се издържат българските студенти в Холандия, историята на мотивационното писмо, трудностите, с които се сблъскват кандидат-студентите в Холандия и много други.

 

Специално място е отредено и на Кариерното ориентиране. Всеки ученик или студент ще получи безплатен кариерен тест по време на изложението.

 

Ако и твоята цел е да заминеш да учиш в страната на лалетата, то това събитие е точно за теб!

 

24 Април, Вторник - Стара Загора, Хотел Верея, 11-15:00

 

Събитието са абсолютно безплатно, но изисква предварителна регистрация тук: http://unify.bg/component/contact/register.html

 

За визитки на всички университети и новости около Дните на Образованието в Холандия, можеш да се присъединиш към събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/2143555349213767/

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top