Старозагорският омбудсман призовава за съпричастност към кампанията “Великден за всеки“

За трета поредна година се провежда националната кампания „Великден за всеки”, която се организира от националния омбудсман Мая Манолова, насочена към подпомагане на възрастните хора.

Да помогнем на хората в пенсионна възраст, които остават извън определения от правителството регламент за получаване на великденска надбавка поради размера на пенсията си, призовава и местният обществен посредник Надежда Чакърова.

Включвайки се в дарителската акция, имате възможност да посочите за коя община желаете да направите дарението, за да могат набраните финансови средства да бъдат разпределени във ваучери, всеки на стойност двадесет лева за възрастните хора в община Стара Загора. Тази година кампанията „Великден за всеки-Дари празник на баба и дядо” набира средства по банкова сметка в УниКредит Булбанк, разкрита единствено за целите на кампанията като титуляр е Български Червен Кръст с:

IBAN BG53UNCR70001522802795     банков код:UNCRBGSF

С възможността да излъчите SMS на номер  1255 на стойност 1 лев, освободен от ДДС Вие отново сте наш съмишленик.

Чрез online дарения от България и чужбина на сайта на БЧК www.redcross.bg

„Оставам с надеждата, че заедно и обединени ще успеем да реализираме  благотворителната инициатива и ще бъдем добротворците, които да допринесат възрастните хора да посрещнат по-щастливо светлия християнски празник – Великден!“, призовава старозагорският омбудсман Надежда Чакърова.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top