При спецакция в Стара Загора задържаха петима за притежание на наркотици

Служители на Първо РУ – Стара Загора са провели  специализирана полицейска операция по линия „Наркотици“ в хода на която в Стара Загора на бул. "Цар Симеон Велики", е спрян за проверка лек автомобил  "Пежо", управляван от 24- годишен мъж от Стара Загора и пътник –  на 21 години  При извършен личен обиск у пасажера са намерени и иззети наркотични вещества -  амфетамин, 1,72 гр. и марихуана 0,98 гр.

Органите на реда са спрели на бул. "Св. Патриарх Евтимий" возило  "Фолксваген", управлявано от 31-годишен старозагорец и спътник на същата възраст. При извършено претърсване в автомобила е намерено найлоново пликче, съдържащо наркотично вещество – амфетамин, 0,28 гр. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.354а, ал.1 от НК. 

Униформените са проверили, движещия се по бул. "Цар Симеон Велики" лек автомобил "Опел", управляван от мъж на 31 години. При извършен личен обиск на лицето е намерено и иззето наркотично вещество – амфетамин, 0,89 гр. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.354а, ал.1 от НК.

На ул. "Армейска" е задържан 33-годишен старозагорец при извършен личен обиск на лицето са намерени и иззети: 5 бр. полиетиленови пакетчета, съдържащи бяло прахообразно вещество – амфетамин, 4,00 гр.; 12 бр. полиетиленови пакетчета, съдържащи суха зелена тревиста маса – марихуана, 9,91 гр. и 11 бр. таблетки, за които след извършена експертиза е установено, че съдържат наркотично вещество – амфетамин, 9,91 гр. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.354а, ал.1 от НК. 

Петимата за притежание на наркотици за срок до 24 часа

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top