Томаш: Всички сме наясно, че ни очаква тежък мач срещу Етър

Старши треньорът на Берое Александър Томаш сподели очакванията си от предстоящия шампионатен сблъсък с Етър в събота. Двубоят е от 15.00 часа на стадион Берое, като младият специалист призова феновете на „зелено-белите“ да напълнят трибуните.

„Очакванията винаги са едни и същи – отборът да намира все повече и повече себе си и да зарадваме публиката. Да се надявам, че ще напълним колкото се може повече стадиона с всеки изминал мач. Всички знаем, че ни очаква доста труден мач, особено аз и то от психологическа гледна точка. Най-вече заради това, което видях след първия кръг в двубоя със Септември. Имат класен треньор, който е единственият бил наставник на отбор в Бундеслигата. Огромно уважение към него. Икона на българския футбол. Човек, който знае как и по какъв начин да си подготвя отборите, за да извлича максимума от тях. Ще ни трябва 100% отдаденост и концентрация от първата до последната минута, за да  може да се поздравим с пълен успех в този мач.

Относно състоянието на един от водещите футболисти в тима Антон Карачанаков, както и това дали се водят преговори за нов довогор с Мартин Камбуров, наставникът на заралии сподели: „Карачанаков тренира от една седмица наравно с отбора. Тук е мястото да кажа отново, че излизат информации по медиите, които меко казано са даже не неточни, а точно в обратната насока. Относно Камбуров – разговаряли сме с него. Той знае нашето желание, ние знаем неговото. Когато има нещо официално ще го разберете. Тук е мястото да кажа, че сме подновили договора на Душан Перниш с още две години. Това е новината“.

Томаш коментира и до каква степен зелено-белите са си гарантирали мястото в първата шестица. „Не мога да кажа, че сме изпълнили целта си докато не се случи това и на книга. Мисля, че ни трябват две точки, за да сме сигурни и на теория. Тогава вече може да си поставим следващата цел. Досега ние си гоним тази цел. На фона на това, че сме още нов отбор, мисля че момчетата работят добре и нямам притеснения от това. Най-големите ми притеснения са свързани с публиката. Искам да видя стадиона пълен. Да видя публиката, защото това е техният отбор“, допълни още той.

starozagorci.com

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top