Художникът Иван Яхнаджиев със занималня за деца в Стара Загора

На 28 февруари /сряда / от 16,00 часа известният български художник Иван Яхнаджиев ще проведе занимание по рисуване с деца във фоайето на Държавна опера-Стара Загора. Художникът гостува тук по лична покана на директора на Операта Огнян Драганов.

В същия ден в 17,00 часа във фоайето на Операта ще бъде открита изложба от картини на Концертен комплекс "България", където от 2004 г. е разположена едноименната галерия с картини и пластики от колекцията на Софийска филхармония. Тази галерията е създадена през 2004 г. и от тогава досега неин галерист, неизменно е Цена Бояджиева - внучка на големия български художник Златю Бояджиев и дъщеря на известния пловдивски художник Георги БоЦена.
 

Коментирай!

#1
Иван Георгиев - 2018-02-21 21:28:31

...цирк в Операта.

#2
Agapito Conseiller - 2018-02-21 23:07:01

За тези, които се нуждаят от заеми или финансиране, ние споделяме вашите искания

добра вечер на всички, с развитието на интернет по света не е нужно да отидете далеч, за да имате бърз и поверителен заем.
Днес за разлика от всичко, което се случва в мрежата, идваме да предложим услуга с безупречно качество.
Всъщност ние сме асоциация на финансирането на земеделски и професионален заем за предоставяне на френски език.
Ние правим предсрочен заем по-достъпен, отколкото в банка. Вече сме доказали себе си и станахме абсолютно необходими в този сектор.
За тези, които се нуждаят от заеми или финансиране, ние споделяме вашите искания, ние сме готови да ви удовлетворим в рамките на една седмица.
Генералният директор на нашето асоциация г-жа ще даде повече подробности за информацията.conselheiroagapito@gmail.com

Още новини

Scroll To Top