Конкурс за снимки „Аз обичам Стара Загора“ стартира под липите

През февруари  стартира конкурс с тема „Аз обичам Стара Загора“.Той  ще събира снимки от професионалисти и любители фотографи. Инициативата е на народния представител Радостин Танев. От 1 до 10 март, всички получени снимки на електронната поща starazagora.konkurs@gmail.com ще бъдат публикувани в личната страница на депутата във Фейсбук - www.facebook.com/tanevradostin/, където ще се гласува за любим фотос.

Нужно е участниците да изпратят имената си и телефон за връзка, заедно със снимковите  файлове - с висока резолюция, с размер 300 dpi, jpeg разширение, в указаните срокове. Всеки един фотограф може да участва с до 3 свои снимки. Събралите най-много харесвания в социалната мрежа ще бъдат отпечатани и наредени в изложба.

„Идеята ми е най-популярните снимки да бъдат показани в кулоарите на Народното събрание. „Аз обичам Стара Загора“ ще представи нашия град през нашите очи.  Убеден съм, че има с какво да се гордеем - хилядолетната ни история е само една част от причините, не е случайно, че градът ни често е даван за пример като модерен и европейски“, сподели Радостин Танев.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top