Треньор на Берое със специализация в академиите на Ливърпул и Манчестър Юнайтед

Днес треньорът на набор 2004 от ДЮШ на Берое Радостин Александров заминава на поредна специализация в Англия. След като през изминалите месеци имаше престой в академиите на Манчестър Сити, Нотингам Форест и скорошния шампион на Висшата Лига – Лестър, сега младият специалист ще посети академиите на два от най-легендарните английски клуба. На 16 януари Александров ще вземе участие в семинар, който ще бъде воден от един от директорите в академията на Ливърпул Ник Маршал.

Освен това, наставникът на набор 2004 ще има възможността да участва на методическия сбор и да се срещне с една от големите легенди на мърсисайдци – Стивън Джерард, който е треньор на отбора до 18г. в Академията.

На следващия ден Александров ще посети академията на Манчестър Юнайтед, като поканата идва от един от главните скаути в клуба, с когото младият специалист се познава от дълго време. Там той ще получи достъп до всеки кът на базата в Карингтън и ще може да почерпи идеи и опит от най-продуктивната академия в Англия, която е изкарала редица големи имена за световния футбол.

starozagorci.com

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top