Верея започна подготовка с 18 футболисти

Отборът на Верея започна зимната си подготовка за пролетния полусезон в Първа лига под ръководството на Благомир Митрев. Новият наставник на старозагорци изведе за първото занимание 18 футболисти, а с тима не тренираха бразилецът Елиаш, който ще се присъедини към отбора в четвъртък и защитникът от Саудитска Арабия Сюлеймани. Той ще пристигне в Стара Загора на 15 януари и тогава ще започне подготовка.

Благомир Митрев на пресконференция представи екипа си с който ще работи. Негови помощници са Данаил Желязков, Елиаш Да Силва, който ще продължи да играе и Стоян Колев, който ще тренира вратарите.

Надявам се да затвърдим успехите на Верея и отборът да продължи да се развива, започна Митрев. Първа тренировка с Верея направиха Георги Вълчев, Антон Огнянов и Симеон Мечев. Вратарят на Берое Богомил Цинцарски ще играе във Верея като преотсъпен. Защитникът Пламен Тенев подписа договор за 1,5 година.

От втория отбор на Верея бяха привлечени Михаил Димитров и Емре Емин. "Това са засега новите имена, търсим офанзивни футболисти и се надявам, че ще намерим подходящите хора. Поставената ни цел от ръководството е място в първата шестица и се надяваме да я постигнем, каза Благомир Митрев.

Верея ще тренира до 22 януари в Стара Загора. Първата си контрола тъмът ще изиграе срещу Етър на 18 януари на стадиона в Мъглиж. От 22 януари до 3 февруари Верея ще проведе подготвителен лагер в турския курорт Анталия, където ще изиграе четири контроли, а съперниците ще бъдат обявени на по-късен етап.

На 10 февруари Верея ще изиграе последната си контрола срещу Ботев (Гълъбово).

starozagorci.com

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top