Представиха официално новия директор на РЗОК в Стара Загора

Новият директор на РЗОК Стара Загора д-р Жулиета Здравкова бе представена официално пред екипа, който ще ръководи  следващите четири години. Тя спечели конкурс за поста и смени досегашния шеф на касата д-р Славка Йорданова.

Надявам се да запазите ритъма, който бе създаден в работата ви до този момент, подчерта при представянето на д-р Здравкова областният управител Гергана Микова. Тя изрази надежда, че ще се работи в посока запазване на УМБАЛ Стара Загора, тъй като това е единственото лечебно заведение, което поема грижите за здравно неосигурените лица, които нямат възможност за лечение в частните болници.

„За мен е чест да работя с изграден екип от специалисти”, обърна се към новите си колеги д-р Здравкова и благодари за сърдечното посрещане.

Д-р Жулиета Здравкова е завършила хуманна медицина в Тракийски университет през 1995 г. През 2010 г. придобива специалност „Детски болести” и работи в Клиниката по педиатрия в УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович”. До 2013 г. е била началник на Спешното отделение и Консултативно-диагностичния блок на Университетска болница. До началото на 2017 г. е била началник на Транспортен Диагностично-консултативен център – Стара Загора. През настоящата година е придобила специалност „Спешна медицина”. До встъпването си в длъжност като директор на Регионалната здравноосигурителна каса е била началник на Консултативно-диагностичния блок на УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович” в Стара Загора.

Коментирай!

#1
гражданин - 2017-12-12 22:05:57

а пък на всички говорят че болниите са равнопоставени
жалко че един добър човек се превръща в поредния бушон на власта.

Още новини

Scroll To Top