Актьорът Иван Юруков представя “Пилето, което казва ку“ в Стара Загора

Един от най-харесваните и популярни наши актьори от театралната сцена и телевизионния екран – Иван Юруков, ще представи своя моноспектакъл - “Пилето, което казва ку” Стара Загора. На 18 декември от 19,30 часа на сцената на Драматичен театър Стара Загора актьорът ще пресъздаде една съвременна и смислена история, премесена с много смях и сълзи.

Сценарият на спектакъла е дело на Александър Урумов и е базиран на сборниците с разкази „Малкото име на дните” и „Тиква!”. Музиката е дело на Михаил Шишков – баща, а самият Иван Юруков е и режисьор на постановката.

Героят на Юруков е нощен пазач в секретен склад, а в продължение на повече от час публиката ще има възможност да се наслаждава на изпълнението му. Всеки се събужда нощем и разсъждава, задава си въпроси, описа сюжетът Иван Юруков. Увлекателно, с лекота и премерено чувство за хумор, той  представи героят си – нощен пазач на  склад, който се преобразява в симпатични и чудати персонажи, които е видял през делника си. В продължение на малко повече от час, зрителят има възможност да си зададе въпроси, да си отговори евентуално на тях, да се забавлява, като ми партнира или провокира, каза актьорът.
 

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top