Кампания в помощ на бездомните животни „Дай малко, дари чудо!“ в Стара Загора

СНЦ „Заедно за животните – България“ организира едномесечна кампания „Дай малко, дари чудо!“ в помощ на Общински приют за безстопанствени животни в град Стара Загора. Лице на кампанията ще бъде ПФК „Берое“. Футболистите ще посетят приюта на 9ти декемри в 10 часа за да дарят с внимание кучетата там. Каним всички обичащи животните да посетят приюта ! Посетителите ще имат възможност да се запознаят с настанените животни, предимно бездомни кучета, както и с възможностите за осиновяването им.

Онези, които нямат подобни желания, но обичат животните и искат да им помагат, може да станат доброволци или просто да си поиграят с тях, да ги дарят с лакомства и ласки, или да ги поразходят. През студените месеци приютът се нуждае от стари одеала, които да пазят топло на кучетата, а дарения като гранулирана храна, консерви, поводи за кучета – винаги са добре дошли. Във фейсбук събитието „Дай малко, дари чудо!“ всеки ден ще бъдат публикувани снимки на животните, чакащи дом и информация за тях.

Коментирай!

#1
Николай Банев - 2017-12-06 19:49:25

А онова кученце - Любчо...любчо?...а! ЛЮБЧО ПЕЕВ още ли върти опашка из старозагорските приюти за помияри?! Кучу-кучу-кучу, стой!Мирно-о...куш, твойта мама - о, о, о, добро куче! И вярно!!! От къде изгрява Слънцето днес, приятелю!...

#2
Любо Пеев - 2017-12-06 20:27:53

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, СЛЪНЦЕ МОЕ ОТ БЛИЗКОТО МИНАЛО - ОГРЯЛО ПУСТИНЯТА НА ПРИВАТИЗАЦИЯТА НЕОТРАЗИМО-О-О!

Още новини

Scroll To Top