Берое се подсили със Станислав Цонков

Берое подписа с още един играч, след като към редиците на старозагорския тим се присъедини и гардът Станислав Цонков. Той е роден на 16.09.1991 г. и е висок е 192 см. Юноша е на Черно Море и е преминал през почти всички гарнитури на националния отбор.

Този сезон Цонков започна в македонския КК Охрид, но впоследствие предпочете да се върне в родината си, тъй като преди дни младият състезател стана баща на момченце.

Станислав Цонков парафира двугодишен договор с Берое и от четвъртък тренира с новия си тим. Ръководството на клуба му пожелава успех с екипа на „зелено-белите“ и му благодари за подкрепата в труден момент. С оглед на проблемната ситуация, в която се намира тима в момента се очаква Цонков да играе съществена роля в отбора.

Тази вечер от 18:00 ч. ще е и емоционалният дебют на състезателя срещу отбора, в чиято школа е израснал – Черно Море Тича. В срещата в зала „Христо Борисов“ ще се включи и Евгени Хаджирусев. Управата на НБЛ е получила необходимото разрешение и той е картотекиран за двубоя.

starozagorci.com

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top