Кметът оттегли предложението за нови граници на жилищните зони в Стара Загора

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров оттегли предложението си за предстоящата сесия на Общинския съвет, за определяне на нови граници на зоните на населените места на територията на община Стара Загора.

Определените граници служат за определяне на коефициента за местоположение на имотите на гражданите и влияят върху размера на плащаните от тях местни данъци.

Предложението целеше разширяване на централната зона във всички посоки, което би довело до повишаване на данъците за част от живеещите в централната градска част.

„Заради спекулации на някои общински съветници в публичното пространство, оттеглям предложението, което трябваше да бъде внесено на редовната сесия на Общинския съвет на 30.11.2017 г.“, уточни кметът Живко Тодоров.

Коментирай!

#1
Дремчо не спи - 2017-11-21 15:29:34

Кво разширение бре, оправете първо онова което ще го наричате Сентър, па тогава опъвайте граничките си. Кал и мръсотия...а редите плочки там където човешки крак не стъпва. И какава е тази идиощина за тротоар на две нива, в еднакъв цвят плочки по Руски....където вървят най-много хора...Прости умници сте...

Още новини

Scroll To Top