Хванаха 15-годишен ученик да носи в раницата си наркотици

15-годишен старозагорец е задържан за притежание на наркотици,съобщават от пресцентъра на МВР.При извършена от служители на Второ РУ – Стара Загора проверка на носената от тинейджъра раница са открити и иззети 8 топчета със суха зелена растителна маса, около 7 гр., и 1 бр. полиетиленово пликче, също съдържащо суха зелена растителна маса, около 2 гр. При направен полеви тест, иззетите вещества реагират на наркотични – марихуана. Лицето е задържано за срок до 24 часа.Образувано е бързо производство по чл.354а, ал.3, т.1 от НК.

Униформените са заловили и двама шофьори седнали зад волана след употреба на наркотици. 23-годишен старозагорец е хванат да управлява по ул"Белмекен" лек автомобил "Мерцедес"/Водачът е тестван за употреба на наркотични вещества с техническо средство, което е отчело положителна проба за метамфетамин. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл.343б, ал.3 от НК,

Дрогиран зад волана е бил спипан и 18-годишен ученик от  Харманли.Той  е тестван за употреба на наркотични вещества с техническо средство, което е отчело наличие на метамфетамин. По случая е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл.343 б, ал.3 от НК.

Коментирай!

#1
... - 2017-11-14 18:09:17

...захарчетата на мама!

Още новини

Scroll To Top