“Шампионат по презентиране“ се проведе в Стара Загора

„Днес няма победители и победени. Всички вие, които сте взели участие в „Шампионат по презентиране“, сте научили много. Показването и изразяването на идеите е най-важно, тези умения ще ви помагат винаги – и сега пред преподавателите, и един ден пред работодатели. Учете се, развивайте своите умения и ще сте успешни“, каза секретарят на Община Стара Загора Делян Иванов преди награждаването на победителите .

  В интелектуалната и креативна надпревара, организирана от Международния младежки център за работа с деца и младежи в риск, се включиха 20 участници, които в рамките на 30 минути трябва да привлекат вниманието на публиката към идеята си. Темите бяха разнообразни, свързани с образование, култура, младежки дейности, спорт, здравословно хранене. С подкрепата на Община Стара Загора за призовите 3 места бяха осигурени награди. 10-членно жури, съставено от местни журналисти, преподаватели и младежи – оцени разработките на участниците. Първото място зае Божидара Петрова, второто бе за Екатерина Калоянова, а трето – Марина Станчева.

„Шампионат по презентиране“ даде на младежите възможност да демонстрират своите ораторски и презентационни умения, да вложат въображение, да създадат и нови приятелства.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top