Серия пожари в Старозагорско

Вчера малко след 4,30 сутринта  във Второ РУ – Стара Загора е получен сигнал за горящ лек автомобил "Пежо", паркиран на ул. "Сава Силов". На място е установено, че са изгорели двигателния отсек и предната част на лекия автомобил, собственост на 61-годишна жена от  Карнобат. Образувано е досъдебно производство по чл.330, ал.1 от НК.

С неустановена до момента течност е залята кола, паркирана в старозагорския кв. „Три чучура”. Сигнал за това подала собственичката на возилото-47-годишна жена. Установено е, че автомобилът е с увредена боя на калник, врата и други части.

В центъра на село Тракия е обгорял товарен автомобил, информират още от пресцентъра на полицията. В резултат на пожара е изгоряла декоративна пластмасова решетка, разположена над предния капак и е пукнато предното панорамно стъкло на автомобила.

Пожар в Преславен нанесе сериозни материални щети. Съобщение за горяща стопанска постройка и гараж в старозагорското село е получено на 11 ноември в Първо Районно управление в Стара Загора. На място е установено, че огънят е обхванал и покривите на съседните къща и гараж.

В следствие на пожара, напълно са унищожени стопанската постройка и покрива на гаража, частично е обгорял част от покрива на съседната къща и напълно е унищожена постройка, служеща за лятна кухня. Обгорели са и паркираните в двата гаража автомобили  "Фолксваген Туарег" и "Митсубиши Колт".

Щетите и причините за възникване на пожара са в процес на изясняване. По случая е в Първо РУ – Стара Загора е образувано досъдебно производство.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top