“Заедно в час“ идва в Стара Загора за Поведи промяната

На 16 ноември фондация Заедно в час организира събитие в Стара Загора, за да постави начало на диалог сред жителите на града за положителна образователна и обществена промяна. Затова и социалното събитие в Стара Загора този месец се нарича “Поведи промяната в Стара Загора”. Срещата ще се състои на 16 ноември от 18:00ч. в Международен младежки център.

На събитието ще бъдат представени истории на хора, които ще споделят своя опит в постигане на целите си и своите рецепти за реализация. Ще чуем и идеите за промяна от жителите на Стара Загора, както и реални възможности за подобряване на най-важната предпоставка за успешно развитие на обществото в България - образованието.

Основната мисия на фондация Заедно в час, създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на фондация “Америка за България”, е свързана с подобряване на достъпа до качествено образование на децата, независимо от това кое училище посещават, в кое населено място живеят и какви са финансовите възможности на родителите им. Защото именно от децата започва и промяната на цялото ни общество. Ако искаме да променим него, трябва да променим и житейската траектория на ученицит

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top