49 старозагорски полицаи, похвалени за професионализъм в работата им

В навечерието на професионалния празник на полицията 8 ноември 49 служители от ОД МВР Стара Загора получиха писмена похвала от директора, а за проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати.С парична награда бе отличен инспектор Димитър Дечков от сектор „Икономическа полиция”.

На церемония пред сградата на областната дирекция на полицията бе отслужен водосвет от старозагорския митрополит Киприан. На тържественото отбелязване на празника присъстваха областният управител Гергана Микова, кметът Живко Тодоров, председателят на Общинския съвет Таньо Брайков, кметове на общини.

Старши комисар Георги  Хаджиев пожела на колегите си „да се прибират живи и здрави у дома, да не спират да работят неуморно в интерес на обществото и в услуга на гражданите”.

Коментирай!

#1
Ген. Точният Мерник - 2017-11-07 19:56:59

Честито и от мен за мен Генералисимус Тончо Михайлов! Незабравимият джигит от близко и далечно минало, НАДЕЖДА ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИТИ - СТАВАМ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!!!, ИЗБРАХТЕ ГРЕШНИЯ ПГЕНЕРАЛ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, Н О ДРУГИЯ ПЪТ ВНИМАВАЙТИ!...че

Още новини

Scroll To Top