Томаш: Въобще не съм доволен

Старши треньорът на Берое Александър Томаш очаквано бе разочарован след днешното равенство на неговия тим с Дунав. Старозагорци стигнаха само до 1:1 под Аязмото, като това бе седмото им равенство от общо осем домакинства от началото на сезона.

„Въобще не съм доволен. Като цяло в началото на мача и в началото на второто полувреме малко се доближавахме до това, което искаме. Афектиран съм много в момента. Казах и на футболистите, че някои хора ще разберат какво е Берое, когато си тръгнат от тук. Явно натам трябва да отидат нещата, защото не може да имаме две различни лица. Не съм съгласен с това“, заяви след срещата наставникът.

„Ще анализираме с екипа, но в момента каквото и да кажа може да бъде под влияние на емоции. Пак казвам, че не съм съгласен с това положение. Няма да се примиря с това. Ще дам за пример Камбуров, който е на 37 години и гони всяка топка, а има хора, които се разхождат на терена. Това няма да го допусна. Видях много брак в играта. По този начин футбол не може да се играе. Вие следите всеки мач, но аз не съм съгласен с поведението на много хора. Или трябва да се променят по най-бързия начин, или трябва да се разделяме“, допълни още младият специалист.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top