Кметът на Стара Загора Живко Тодоров с приза „Кмет на гражданите“

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров е победител в категорията „Кмет на гражданите“ на голяма община от националния конкурс „Кмет на годината 2017“. Той бе награден от Мая Манолова, омбудсманът на Република България.
"Гражданите са тези, които избират кметовете, така, че оценката на гражданите е най-важна. За мен това е категорията на кметовете отличници", каза Манолова при връчването на призовете.

„Благодаря на организаторите и на г-н Томов за възможността да участваме в това съревнование. Стара Загора може да се похвали със силно икономическо развитие. Благодаря на хората, които ме допкрепят. Защото без гражданите,
кметовете няма как да направим така, че да заслужим тези награди. Нека сме съпричастни с кметовете от Бургаско и да намерим начин да помогнем на тези общини. Стара Загора ще го направи още в понеделник”, каза кметът Тодоров.

Коментирай!

#1
ДИДО - 2017-10-28 08:53:18

ПРЕСЪПНИЦИ И ИЗРОДИ РЪКОВОДЯТ ТОВА ПОДОБИЕ НА ГРАД. КОЙ ИДИОТ НАРЕДИ НА САНИРАНИЕ БЛОКОВЕ ВМЕСО БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ НЯКАКВО ЮДЕЙСКО МАСОНСКО ЧУЧОЛО.???? КОЙ ПРЕВЪРНА ДЪРВЕТАТА ПО УБИЦИЕ НА ГРАДА В БЕСИЛА И КЪДЕ ОИВА ОКРАДЕНАТА ДЪРВЕСИНА? НОВОПОСРОЕНИТЕ ТРОТОАРИ ВЕЧЕ СА РУИНИ???? ЗАЩО ПАЗАРА НА ГРАДА Е ПРАЗЕН И КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ОКРАДЕНИТЕ ОТ НЕГО МИЛИОНИ. ТОВА ПРЕСЪПНО ГЕРБЕРСКО УПРАВЛЕНИЕ Е ЗА БЕСЕНЕ. НА КОГО Е НУЖНА ОБЛАСНА АДМИНИСРАЦИЯ? ЩЕ КАЖЕ ЛИ НЯКОЙ ЗАЩО В БИБЛИОТЕКА РОДИНА РАБОЯТ ДЕСЕТКИ СЕДЯЩИ И СПЯЩИ ПИЕЙКИ ПО ЦЯЛ ДЕН КАФЕА И ОБИКАЛЯЙКИ ГРАДА. КОЙ ОГРАБИ ГРАДА НИ И ЩЕ ИМА ЛИ СЪД ЗА ПРЕСЪПНИЦИЕ.

Още новини

Scroll To Top